informatie

Budget
Photoshoot

by Salvador Pozo

Wij bieden Photo Shoots voor ieder budget. Bekijk de opties en stel een shoot samen die past binnen jouw budget

Deze Budget Service bieden we speciaal aan voor iedereen die niet werkzaam is als professioneel model. Dus als je je aan wilt gaan melden bij een modellenbureau of je wilt gewoon een mooie serie foto's van jezelf, familie, partner, dochter of zoon, ja zelfs je huisdier - gefotografeerd door Salvador en Peter - klik dan hieronder of in het menu op de opties met voordelige tarieven vanaf € 65,-!


opties & prijzen

introductie

Salvador Pozo
salvador pozo
fotograaf
Locatie Studio
studio salvador pozo
locatie
Peter
peter versnel
fotograaf/web designer

story

Salvador Pozo en Peter Versnel vormen de ijzersterke basis van 'Salvador Pozo, photographer'. Mediterraanse passie en het Hollandse gevoel voor nuchter zaken doen, zorgen voor een exclusieve en betaalbare oplossing voor het samenstellen van jouw portfolio. De samenwerking begon in 1995 en in 2005 werd het bedrijf een feit. Buiten de reguliere mode fotografie is het bedrijf meegegroeid met de snel toenemende vraag naar sublieme en vooral betaalbare invulling van particuliere shoots, fashion shoots en web-winkels. Inmiddels hebben we voor ontelbare nationale en internationale modellen bureaus portfolio shoots verzorgd, zijn we beroemd om de unieke portretfotografie en jureren en fotograferen de resultaten van meerdere nationale haar- en make up academy's.

werkwijze

  • kies optie +
  • photoshoot =
  • foto's

Bekijk op je gemak welke optie binnen jouw budget valt, verstuur het aanvraagformulier of bel, stuur wat info en betaal op tijd...

Samen maken we er een leerzame en vooral professionele shoot van; Volg de aanwijzingen van de fotograaf voor het beste resultaat....

Nadat de fotograaf of jij zelf de keuze heeft gemaakt, worden de foto's over het algemeen binnen 4 weken verstuurd via WeTransfer of DropBox!

voorbeelden

UITLEG EN VOORWAARDEN

voor wie?

Voor wie gelden deze Budget tarieven?
Indien je (nog) niet staat ingeschreven bij een modellenbureau en de foto's zijn voor persoonlijk gebruik, dan kun je een Budget Shoot boeken. Voor professionele modellen en/of commercieel gebruik van de foto's, geldt het reguliere tarief.

retoucheren

Wat houdt Retoucheren in?
Bij het standaard retoucheren van de foto's, werken we alleen de oneffenheden weg die niet op de foto horen. Heb je bijvoorbeeld een slechte huid, of wil je op de foto bijvoorbeeld wat slanker lijken, kies dan voor een optie met intensief retoucheren. Ook het aanpassen van achtergronden en filter- of bijvoorbeeld rook effecten, vallen onder intensief retoucheren. Neem hierover gerust contact met ons op.

styling

Waarom is er geen optie met Styling?
De kosten voor een stylist(e) zijn erg hoog. Terwijl je dit best zelf kunt verzorgen. Informeer bij een vriend/vriendin of ga lekker shoppen; zoek de gekste dingen uit en let erop dat je de items kunt retourneren ;-)

weekend boeking

Kan een Budget shoot ook in het Weekend?
Dat kan, maar dan betaal je wel een weekend toeslag van 50%. Dit geldt ook voor shoots die beginnen na 17:00 uur op weekdagen.

nabestellen

De foto's zijn zo leuk; ik wil bijbestellen, kan dat?
Natuurlijk kan dat! Tot 2 maanden na de shoot, kun je foto's bijbestellen. De prijzen zijn bij de opties vermeld.

meerdere personen

Wat kost een shoot met meerdere personen?
De genoemde prijzen zijn per sessie. Dus als je samen met een vriend of vriendin, familie of huisdier een shoot wilt boeken betaal je gewoon hetzelfde tarief.

shoot op locatie

Kan ik ook een shoot op locatie boeken?
Natuurlijk kan dat! Op een mooie locatie, bij jou thuis, op je werk; Het maakt niet uit. Wel berekenen we een reiskosten toeslag van € 0,50 per km.

selectie

Wie selecteert de foto's?
Normaal gesproken selecteert de fotograaf de foto's die je uiteindelijk krijgt. Maar je kunt er ook voor kiezen om deze selectie zelf te maken. We sturen je dan een overzicht met het onbewerkte materiaal waar je uit kunt kiezen. Geef dit wel duidelijk aan tijdens de shoot.

duur

Ik dacht dat een shoot met Salvador veel duurder was?
Deze Budget tarieven hanteren we alleen in periodes dat het niet erg druk is en gelden alleen voor foto's voor particulier gebruik.

betaling

Hoe betaal ik een Budget Shoot?
Om er van verzekerd te zijn dat jouw shoot gereserveerd is, vragen we je om er voor te zorgen dat het verschuldigde bedrag tenminste 7 dagen voor de datum van de shoot is voldaan.

gegevens

Hoe maak ik het geld over?
Als we jouw shoot hebben bevestigd, maak je het bedrag over naar rekeningnummer NL80 INGB 000 4566213 tnv Salvador Pozo, photographer te Ridderkerk en je vermeldt daarbij de datum van de shoot.

meer info

Moet ik nog meer doen voor de shoot?
Het is belangrijk dat je een paar recente foto's van jezelf stuurt plus wat voorbeelden van wat je in gedachten hebt als resultaat..


wil je een shoot boeken?

Klik op de boek een shoot knop onder jouw gewenste optie

opties & prijzen

Wil je meer informatie?

Klik dan hieronder:

contact